Attraktive odds på VM i kvindehåndbold

Hver vinter løber diverse håndboldslutrunder af stablen, og for kvindernes vedkommende gælder det i år verdensmesterskabet, som Danmark lægger sportshaller til.

Danmark er på forhånd blevet udråbt som en af de helt store favoritter, men vi må dog også dele favoritværdigheden sammen med vores skandinaviske naboer, Norge og Sverige, ligesom Montenegro også spås som en potentiel vinder af flere eksperter.

 

Odds på VM i Kvindehåndbold 2015

Verdensmesterskabet i håndbold for kvinder afholdes hvert andet år, og i år, 2015, afholdes det fra 5. december til 20. december. Danmark var det eneste land, der lagde billet ind på at påtage sig værtsskabet, og derfor skal verdens bedste kvindelige håndboldspillere spille i tre byer i Jylland og én på Sjælland; nemlig Frederikshavn, Herning, Kolding og Næstved.

Der er 24 deltagende nationer fra Europa, Afrika, Asien og Danmark.

Se odds på VM i Kvindehåndbold hos Odds.dk >>

 

Danmarks gruppe ved VM 2015

Danmark er havnet i gruppe med Montenegro, Ungarn, Japan, Tunesien og Serbien, og eftersom der er 4 hold, der går videre til 1/8-finalerne fra hver af de 4 grupper, burde Danmark klare sig videre uden de store anstrengelser – også også gerne som 1’er eller 2’er.

Alle Danmarks kampe skal spilles i Herning i Jyske Bank Boxen, hvor semifinaler og finalen også spilles, som den klart største hal blandt de fire haller.

Der er derfor lagt op til en brandvarm kulisse, der forhåbentlig kan bære de danske piger hele vejen frem mod guldet, som i skrivende stund giver pengene 4-5 gange igen, hvis man lægger sine penge på Danmark.

 

Nyttige facts om VM i Kvindehåndbold-holdene

– Danmark kunne derfor være en oplagt kandidat at sætte sine penge på, når man skal forudsige en vinder af turneringen. Der kan dog også være en fidus i at spille på en outsider, da der tidligere har været overraskelser i turneringen. Derfor har vi her samlet et par fun facts om nogle af holdene, så du kan blive klogere på nogle af disse:

– Brasilien var en outsider til VM i 2013, og de blev ikke levnet store chancer af bookmakerne. Alligevel gik de sydamerikanske kvinder, med en dansker på trænerposten, hele vejen. Måske de sydamerikanske underdogs gentager succesen?

– Tyskland lykkedes ikke med at kvalificere sig til VM 2015, men vores naboer mod syd er blevet inviteret med på et wild card. Derfor er tyskerne langt fra favoritter til titlen, selvom de tidligere er rejst hjem til Tyskland med guld og bronze.

– Norge er favorit nr. 1 til guldet i Danmark ifølge flere bookmakere. De norske håndboldjenter er således også sluttet i top 10 ved hver slutrunde siden 1982, og siden VM i 1997 er det blevet til to gange guld, tre gange sølv og én gang bronze, hvilket afspejler sig i den norske favoritværdighed.

– Puerto Rico er nok en relativt ukendt håndboldnation for de fleste. Det er nemlig også første gang, at den lille østat deltager i VM for kvinder, hvorfor der desværre nok også venter bøllebank til Puerto Ricos kvinder – navnlig i gruppekampen mod giganterne fra Norge.

– Den russiske bjørn dominerede kvindehåndbolden i 00’erne med VM-guld til kvinderne i 2001, 2005, 2007 og 2009. De russiske kvinder har dog haft vanskeligt ved at leve op til favoritværdigheden sidenhen med en sjetteplads i 2011 og en misset kvalifikation i 2013. Nu er kvinderne fra øst dog med i det fine selskab igen, og måske Ruslands kvinder står overfor en ny renæssance, hvilket dog ikke afspejler sig i oddset, der ikke levner de russiske kvinder mange chancer i Danmark til december.

 

Hør den officielle sang til VM i kvindehåndbold 2015 herunder: