Bet365 Odds

Bet365dk_forside

Bet365 – odds i verdensklasse

Bet365 har siden sin oprettelse i 2000 manifesteret sig som en af verdens absolut førende udbydere af spil og odds med over 19 millioner brugere fordelt over 200 lande.

Bet365 er missionær for den rivende udvikling af online spil og betting, og antallet er muligheder inden for betting, statistikker, liveodds og streaming har ingen paralleller på det ellers store marked.

Bet365 tilbyder ud over de mange muligheder for at designe dit odds også nogle af de stærkeste odds på markedet – det er altså ikke for ingenting, at Samuel L. Jackson giver dig gode tips inden kampen.

Odds hos Bet365 her –>>

 

Spil på alt sport hos Bet365

Ofte forbinder folk betting og odds med fodbold udelukkende, men det er naturligvis ikke den eneste sport, der har et element af spilbar konkurrence over sig.

Tværtimod er noget af det, der definerer sport netop konkurrenceelementet, og derfor skal det selvfølgelig også være en mulighed for dig at spille på din favoritsport uanset, om det er skihop, volleyball eller e-sport.

Har du altså en særlig viden inden for en sportsgren, der måske ikke er så globalt anerkendt som noget særligt, kan du altså omsætte denne viden til rigtige penge på bet365.

 

Form dit gyldne odds og følg med hvert sekund

Bet365 har en udvidet statistiksektion for den engagerede spiller, der ønsker at finde de usynlige mønstre, der kan give den store gevinst. Hjørnespark? Gule kort? Offsides?

Uanset hvilken spilbar statistik, du leder efter, vil du finde den på siden, og på den måde kan du altså udregne dit perfekte odds. Når du så engang har udformet dit gyldne odds, kan du altså markere kampen eller kampene som favorit og holde øje med dem sekund for sekund.

Nogle gange kan man være så heldig, at kampen livestreames på hjemmesiden, og så kan du altså få lov til at se kampen live og gratis – blot fordi du valgte bet365 som din udbyder.