Odds på VM i kvindefodbold 2015 i Canada

2015_FIFA_Women's_World_Cup_logo

 

Odds på kvinde VM i fodbold hos Bet365 >>

* Se stort udvalg af odds på VM i kvindefodbold 2015 hos Bet365

 

Kan Japan overraske igen?

Den 6. juni skydes kvindernes verdensmesterskab i fodbold i gang, og bookmakerne er klar med odds på VM i kvindefodbold 2015.

Japen er forsvarende verdensmestre, og det var lidt af en sensation, da Japan i 2011 vandt kvindernes VM i Tyskland. I kvartfinalen slog de værtsnationens favoritter ud og i finalen slog de USA, der efter Tysklands exit blev turneringens nye storfavoritter.

Japan beviste dog til kvindernes fodboldturnering til OL i London 2012, at det ikke var noget tilfælde at de blev verdensmestre. Her nåede de igen finalen, men måtte dog denne gang se sig slået af USA.

På trods af dette, er det USA og Tyskland som bookmakerne har som de største favoritter til at vinde VM 2015.

Hos Bet365 giver både USA og Tyskland pengene 4 gange igen.

Dernæst følger Frankrigs kvinder til odds 6 og først derefter finder vi Japan, der sammen med Brasilien giver pengene 9 gange igen.

Tror man på årets værtsnation Canada, der overraskede i OL-turneringen og slog Frankrig i bronzekampen, så giver Bet365 det pæne odds 12 på det udfald.

 

Odds på vinderne:

USA: Odds 4.00

Tyskland: Odds 4.00

Frankrig: Odds 6.00

Japan: Odds 9.00

Brasilien: Odds 9.00

Canada: Odds 12.00

Spil på VM i fodbold for kvinder hos Bet365 >>

 

Vi tror mest på USAs kvinder

Vi tror herfra dog på, at det bliver en favoritsejr til USA.

USA har op til VM været meget overbevisende i deres træningskampe i 2015, og slået flere af de hold der deltager ved årets VM.

Deres sidste fire kampe er blevet spillet på forskellige stadions i USA, hvor de er blevet bakket op af op til 35.000 tilskuere i kampene og generelt virker VM-strukturen med 24 hold gør samtidig at knockout spillet bliver en anelse ”skævt” da de fire bedste 3ere i gruppespillet også går videre.

USA har haft lodtrækningsheldet på deres side, og hvis de som forventet vinder deres gruppe, skal de møde en 3er fra en af de øvrige grupper i ottendelsfinalen, og kan tidligst møde en gruppevinder i semifinalen.

Det første lange stykke vej til succes for USA’s kvinder synes dermed allerede at være banet.

Som en outsider mener vi dog godt at den mere risikovillige spiller kan give Canada chancen.

Ligesom deres naboer i USA kan de også tidligst møde en anden gruppevinder i semifinalen, og bakket op af et forventeligt rekordstort publikum, så kan holdet nemt gå hen og skabe mirakler igen, som de gjorde det til OL turneringen i London.

Hvis både Canada og USA vinder deres gruppespil vil de ikke kunne møde hinanden før finalen.

Det vil på de kanter være at betragte som lidt af en drømmefinale – og har du i det tilfælde spillet en skilling på begge lande, så er det jo bare med at læne sig tilbage og nyde drømmefinalen.

 

VM-topscorer hos Unibet

Ønsker du at spille på hvem der bliver topscoreren til dette års verdensmesterskab for kvinder, så er det et spil Unibet tilbyder.

Herfra er vi naturligvis også parate med et spilforslag.

Selvom vi tror på at USA ender med guldmedaljerne, så skal vi kigge nærmere på det tyske landshold for at vinde topscoreren.

Tyskland er kommet i gruppespil med Norge, Elfenbenskysten og Thailand.

Norge må forventes at kunne yde tyskerne god modstand, men både Elfenbenskysten og Thailand er helt uprøvede nationer i VM-sammenhæng for kvinder, og det er formentlig ikke meget vi kan forvente os fra disse to nationer.

Der ligger en reel risiko for at disse to nationer kan blive udstillet godt og grundigt i kampene mod Tyskland, og uden at turde gætte på ciffertips, så tror vi at kampene mod disse to nationer, alene kan gøre at Tyskland overtager førstepladsen på topscorerlisten.
To tyskere er i spil til den plads; Den ene er Celia Sasic. Hun fylder 27 år under slutrunden, og er suveræn topscorer i årets Champions League for kvinder.

Med 14 mål, for Champions League vinderne Frankfurt, havde hun hele seks mål ned til nærmeste konkurrent på listen.

Den anden er 23 årige Dzsenifer Maroszan, der er holdkammerat med Celia Sasic i Frankfurt.

Selvom Dzsenifer på klubholdet oftest har rollen som arbejdsom og kreativ oplægger til Celias mange mål, så kommer hun langt oftere til fadet på landsholdet, hvor hendes rolle er lidt friere.

Unibet har dog noget uforståeligt ikke Dzsenifer Maroszan med på deres lange liste af potentielle topscorere, på trods af at langt mindre sandsynlige tyske topscorere optræder.

Celia Sasic er dog, når alt kommer til alt, også det bedste bud af disse to spillere, og hende giver Unibet pengene 8,5 gange igen på. Så vi foreslår Celia Sasic som dette års topscorer til kvindernes VM.

Odds på VM topscoreren hos Unibet >>

 

Kontroversielt VM på kunstgræs

Dette VM i kvindefodbold foregår i Canada og for første gang er hele 24 hold med som deltagere i turneringen.

VM går i gang oven på en særdeles turbulent tid for verdensforbundet FIFA med både anholdelser og et præsidentvalg hvor den formodentlig dybt korrupte Sepp Blatter blev genvalgt, for så at trække sig tre dage senere.

Det er også et ganske kontroversielt VM der skal spilles. Samtlige kampe spilles nemlig på kunstgræs.

Det er bestemt ikke noget de kvindelige fodboldspillere er tilfredse med, og i lang tid truede de FIFA med et søgsmål, da de følte sig kønsdiskrimineret og mente at FIFA brugte dem som prøveklude.

Søgsmålet blev dog droppet og kvinderne har modvilligt måtte acceptere situationen.
De fleste hold har da også op til verdensmesterskabet enten spillet eller trænet på kunstgræs.