Poker Bonus og Rakeback

Online poker handler i høj grad om “value”, og med value menes der bonusser, rakeback og andre former for value, hvor spilleren modtager penge på den ene eller anden måde fra pokersitet for at spille poker.

Hos PokerStars har man f.eks. skåret ned på VIP Programmet i nyere tid, og i stedet introduceret Challenges, hvor spillerne får value i form af turneringsbilletter og kontanter, efterhånden som de gennemfører diverse “udfordringer”. Det kunne f.eks. være at vinde tre hænder med AA i cash games, eller cashe i x-antal MTT-turneringer på en uge.

Hos Unibet Poker er man gået samme vej, og har stor fokus på at det skal være særligt sjovt for nye spillere. Derfor er man også klar med en lækker velkomstpakke til nye spillere, hvor man kan komme i gang med en poker bonus og gratis penge at spille for.

Unibet Poker udviklede sin helt egen software og droppede alt om store pokernetværk, for at fokusere udelukkende på egne kunder og hobbypoker. Og det har givet pote. Unibet Poker har vundet flere priser i gaming-industrien for den lækre software, og til trods for et mindre antal aktive spillere end i gamle dage, fungerer pokerrummet rigtigt godt. Nogle vil endda mene bedre end før i tiden.

unibet_bord_580x353

Her ses et pokerbord hos Unibet Poker. Du kan indstille bordets layout og udseende på flere forskellige måder, så softwaren også bliver mere behagelig at multitable fra, hvis du er fortaler for et simpelt layout. Vil du vide mere om poker software i almindelighed, kan du besøge den danske poker software guide pokersoftware.dk.

 

Skattefri Poker Bonus

spillemyndigheden-nyt-logo

Det er vigtigt at få en skattefri bonus hos et pokersite med dansk licens, og hvis du vil være sikker på at spille med dansk licens, skal du bare kigge efter Spillemyndighedens logo på hjemmesiden hos dit valgte pokersite. Du kan se logoet her til højre.

En tilladelse fra Spillemyndigheden betyder, at udbyderen allerede har betalt afgifter af dine gevinster til den danske stat, så snart du har vundet dem. Derfor kan du være 100% sikker på at være fritaget for skat, når du spiller med dansk licens.

Her er det vigtigt at nævne, at både din rakeback og poker bonus er at betragte som gevinster i lovmæssig forstand, og derfor også omfattet af skattefriheden.

 

 

Guides til Online Poker

Online poker har efterhånden mange år på bagen, og de spillere som er rigtigt gamle i gårde, vil kunne huske de dage omkring årtusindeskiftet – før Chris Moneymaker vandt WSOP og startede poker boomet – hvor Fixed Limit Hold’em var det mest almindelige cash game-spil. I løbet af det sidste årti er der sket meget i dansk og international poker, og nu om dage er det No Limit Hold’em som er det foretrukne spil.

Også Pot Limit Omaha vinder frem i popularitet, og for nyligt er det sågar blevet muligt at spille den populære Live-poker variant Open Face Chinese for rigtige penge på nettet, da TonyBet fik dansk licens hos Spillemyndigheden. TonyBet er ejet af den karismatiske Antanas Gouga aka Tony G., som mange pokerfans nok har set på TV.

Leder du efter en komplet online poker guide, kan vi anbefale BonusRiders, som har været med i online poker siden Ruder Konge var Knægt. Hos BonusRiders er der anmeldelser af alle de største pokerrum med dansk licens, og selvfølgelig dybdegående bonus-information om hvert enkelt pokersite.

Besøg poker guiden BonusRiders >>

 

pengegave