Scandic Bookmakers Odds

Scandic_bookmakers_forside

Scandic Bookmakers – spil dansk

Scandic Bookmakers er en af de største nordiske bookmakere og har siden 1997, hvor det blev grundlagt på dansk jord, leveret stærke odds til især den danske befolkning.

Scandic Bookmakers er især kendt for at tilbyde en enorm mængde af danske odds fra både højere og lavere rækker for at lade kunden bruge sin lokalviden til pengeomsætning, men det er selvfølgelig også muligt at finde en lang række odds til de internationale ligaer og turneringer til betting før og under kampen.

Med Scandic Bookmakers får du altså de klassiske oddsmuligheder krydret med et fokus på det lokale og skandinaviske.

Odds hos Scandic Bookmakers –>>

 

Specials – spil på din X-factor favorit

Selvom sport stadig er det absolut største inden for betting, skal det selvfølgelig ikke udelukke betting på mere generelle begivenheder. Ud over fodbold, håndbold, ishockey og alt det andet normale sport, så kan du altså oddse på diverse TV-programmer, der har et konkurrenceelement over sig.

Eksempelvis kan du spille på din x-factor favorit eller gætte vinderen af ”I’m a celebrity get me out of here”. Du behøves altså ikke vide noget om sport for at oddse, men blot se TV fredag aften hjemme med familien. Det vil desuden også være muligt at oddse på valget, på navnet til en royal dåb eller noget helt tredje, der bliver opfattet som en stor kulturel begivenhed.

 

Betting, når du har tid

Hos Scandic Bookmakers kan du oddse, når det passer dig. Er du på farten, er det naturligvis en mulighed at spille fra din mobil ganske omkostningsfrit uden brug af NemID.

Det eneste, der sådan set kræves for at spille hos Scandic Bookmakers, er en internetforbindelse. Hvad end du bruger mobil, tablet, bærbar eller stationær PC, så kan altid oddse, når du har tid og lyst. Måske du endda befinder dig ude til en 2. divisionskamp, hvor du kan øjne nemme penge – så er det bare at fatte mobilen og komme i gang.