Spil gratis og vind penge hos Danske Spil

danskespil_dk_pokerSom kunde hos Danske Spil vil man hurtigt kunne finde et væld af freerolls i deres pokersoftware, men der er faktisk et endnu bedre tilbud klar til dig hvis du har mod på at kvalificere dig først. Hver uge vil der nemlig blive afholdt en $5000 Bankroll Booster turnering, og med mere end 25.000 kroner i præmiepuljen har du alle muligheder for at opbygge en bankroll hos Danske Spil. Måden du kvalificerer dig på er ved at spille med i en af deres fire forskellige kvalifikationsruter, og det koster dig ikke en rød øre at være med.

Reserver din plads nu

Har du mod på at komme med til en af disse $5000 turneringer, så skal du bare se at få oprettet en konto hos Danske Spil hurtigst muligt. Så snart dette er gjort, vil du kunne være med i en af deres satellitturneringer til finalen, og så længe du bare ender blandt de bedste spillere vil dit sæde være sikret. Du finder derfor ikke et bedre tilbud andre steder hvis du er seriøs omkring dit spil og gerne vil være succesfuld inden for poker.

Bonus til dig

Det er ikke kun den ugentlige Bankroll Booster event du kan se frem til såfremt du ønsker at oprette dig hos Danske Spil. Her finder du nemlig også en solid poker bonus på op til 3000 kroner som er mulig at få for alle nye kunder. Det eneste man skal gøre for at få denne bonus, er at bruge koden POKERNET når man laver ens første indbetaling, og straks herefter vil bonussen være klar til at blive spillet fri.

Ligegyldigt om du vil indsætte penge eller bare spille gratis har Danske Spil lagt mulighederne klar for dig, så opret en gratis konto med det samme og tjek deres mange tilbud. Brug linket ovenfor og bonuskoden som beskrevet og din bonus på 3000 kroner er klar til frispilning.