Spil online poker hos PokerStars mod dine egne venner

I dag har verdens største online Pokerrum PokerStars, åbnet op for muligheden for at du kan lave din egen online poker klub.

Altid været en populær ting

Det har altid været populært at lave større og mindre pokersammenslutninger og deciderede pokerklubber, hvor poker entusiaster kan mødes og spille med og mod hinanden. Fordelen ved disse pokerklubber er, at man ved hvem man kommer til at spille imod og kan lave små hyggelige online turneringer, hvor man på forhånd har aftalt et indskud og en præmie struktur. Det har også nogle fordele i form af community og eventuel sparring, hvor fællesskabet og udviklingen af hinandens pokerspil er i højsæde.

Denne mulighed har PokerStars nu altså valgt at tilbyde til alle deres kunder med en helt ny feature, der gør det muligt for enhver at lave sin helt egen lukkede online pokerklub. Ifølge PokerStars selv, mener de at det er det bedste der er sket ved online pokeren i lang tid. Det kan der være noget om, da det uden tvivl nok skal blive en succes. PokerStars har nemlig sørget for, at der er rigeligt med features og muligheder, som kan danne grundlaget for at klubberne får de perfekte rammer.

Den nye feature foregår på den måde, at du som administrator selv vælger hvilke spil der kan spilles, og hvem der må deltage. Du får ved opstart mulighed for at lave en hemmelig invitationskode, som kun du og dine venner kender, og dermed sikrer jer at der ikke kommer uvedkommende med i klubben eller uvedkommende deltagere i jeres lukkede online pokerturneringer hos PokerStars.

Desuden har man mulighed for at gøre brug af et avanceret statistik modul, en turneringskalender, samt en resultat database. Til sidst får du naturligvis også mulighed for at skræddersy dine turneringer og/eller cashgame præcis som du/i ønsker det. Alle disse muligheder giver altså mulighed for at man kan starte en online pokerklub, hvor alle data bliver gemt, så man kan lave egne ranglister og medlemmerne selv kan holde styr på hvornår de næste turneringer bliver afholdt osv.

Brug koden PSP7824

Det eneste det kræver for at gøre brug af denne herlige feature, er, at du er kunde hos PokerStars. Du kan gratis oprette dig hos PokerStars nedenfor, og ved at bruge PokerStars kampagne kodePSP7824 – , får du samtidig en dejlig PokerStars bonus på 100 % op til $600.

Opret PokerStars konto.